Xiaomi Mi Band 4C Смарт фитнес гривна

  • Производител: Xiaomi
  • Модел: Xiaomi Mi Band 4C Смарт фитнес гривна
  • Наличност: В наличност
  • 39.00лв.


ФИТНЕС ГРИВНА XIAOMI MI SMART BAND 4C


Умна гривна, която предлага проследяване на активността и усъвършенствани функции за мониторинг на здравето. Xiaomi Mi Smart Band 4c е глобалната версия на Redmi Band. Гривна със страхотен дизайн, функционалност и цена!


XIAOMI MI BAND 4C ДИСПЛЕЙ


Екраан е 1.08-инчов пълноцветен TFT и има разделителна способност 220 x 128 пиксела и 200 нита яркост, така че можете да видите цялата информация с един поглед. Формата на дислея е правоъгълна и няма много общо със стила на добре познатите ни спортни гривни. Xiaomi Mi Smart Band 4c има класическа силиконова каишка, така че можете да я носите удобно дълго време, особено когато спортувате. 


УСТОЙЧИВОСТ НА ВОДА И ПРАХ


Умната гривна е водоустойчива до 50 метра. Можете да я носите без притеснения, когато вали и спортувате на открито, докато си миете ръцете или когато се потите много, докато тренирате. Можете да я носите и в басейна.


XIAOMI MI BAND 4C СЕНЗОРИ


Най-важното за Xiaomi Mi Band 4c е вътре, разбира се. Можете да следите ежедневно здравето си. Гривната е оборудвана със сензор за сърдечен ритъм, така че да измервате колебанията на сърцето си с невероятна прецизност, от всяко място и по всяко време. Можете дори да го правите непрекъснато и автоматично ... 24 часа в денонощието!

Освен това можете да добиете представа за качеството на съня си, като измервате не само продължителността, но и дълбочината и условията на вашата почивка. И за да прекратите тази мечта, вашият интелигентен часовник ще ви събуди с нежна вибрация. В момента, в който му кажете, разбира се!


Когато сте заети и загубите представа за времето, вашият Xiaomi Mi Smart Band 4c изпраща нежна вибрация, за да ви уведоми, че сте седнали твърде дълго и трябва да станете и да се движите.


XIAOMI MI BAND 4C СПОРТНИ РЕЖИМИ


Контролирайте физическите си упражнения с 5 специализирани спортни режима. Поддържа точно наблюдение, така че да имате достъп до данните за активност в реално време. Може да избирате между 5 вида дейности - бягане, фитнес, колоездене, бягаща пътека / ходене или бързо ходене.


XIAOMI MI BAND 4C БАТЕРИЯ


Дълъг живот на батерията! Това ще почувствате всеки път, когато зареждате батерията от 130 mAh на вашия Xiaomi Mi Smart Band 4c, която ще издържи до 14 дни с едно зареждане. Това, разбира се, зависи от начина на употреба. Освен това, за да го заредите, ще трябва само да премахнете една от лентите и да го свържете директно към USB порт. Няма нужда от кабели!


XIAOMI MI BAND 4C СИНХРОНИЗИРАНЕ

Синхронизирайте Xiaomi Mi Band 4c с вашия смартфон и се възползвайте от всички възможности. Можете дистанционно да управлявате възпроизвеждането на музика на вашия смартфон и той ще ви уведомява, когато имате входящи повиквания и нови съобщения или известия. Така че няма да пропуснете нищо!

СЕНЗОРИ:


3-осен акселерометър

PPG сензор за сърдечен ритъм

ФУНКЦИИ:

24/7 мониторинг на пулса

Изминато разстояние

Изгорени калории

Наблюдение на съня

Режими за спорт

Прогноза за времето

Час и дата

Уведомяване за обаждания, съобщения и аларми

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Етикети: Xiaomi Mi Band 4C Смарт фитнес гривна